7 Abril. Entitats Cíviques. Presentació CD "Valencians Solidaris" .

Resumen gráfico:

  1. Accés a la campanya "Valencians Solidaris". Cliqueu ací.

  2. Una imatge de la presentació  ací.

  3. La caràtula del CD podreu trobar-la ací.

  4. L'event ha estat recollit per la premsa digital. Ací

  5. I en la premsa. "El Mundo". Cliqueu ací

Les huit entitats cíviques valencianes reunides al voltant de la campanya "Valencians Solidaris" han presentat un CD  al Saló Giner de la Societat Coral El Micalet, com a continuació de les activitats que s'estan desenvolupant.

El projecte ha sigut portat a terme per la Reial Societat Econòmica d'Amics del País, l’Institut Mèdic Valencià, la Societat Coral El Micalet, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, el Centre Excursionista de València, l’Associació de Cronistas Oficials del Regne, la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana, i la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

Es tracta de CD "Valencians Solidaris", que es podem adquirir al preu simbòlic de 6 euros que aniran destinats a ajudar de forma sostinguda als afectats per les catàstrofes naturals ocorregudes a l’Oceà Índic, especialment a través de “microcrèdits”.

El CD Valencians Solidaris recull peces interpretades per bandes comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana les quals, dessinteressadament, han aportat les seues interpretacions per a esta causa solidària. Concretament, la gravació recull obres interpretades per les agrupacions comarcals de la Marina Baixa, la Safor, Vega Baja/Baix Vinalopó i El Vinalopó.

Esta acció solidaria no és aïllada, sinò una continuació de les activitats iniciades des de les primeres setmanes d'enguany per aquest col·lectiu d’entitats cíviques. El passat 3 de febrer ja van organitzar un concert extraordinari al Palau de la Música de València amb la mateixa finalitat. En eixa ocasió, les entitats van crear una “Fila zero”, que permetia fer-ne donatius, mitjançant un ingrés o transferència en el compte “Valencians Solidaris amb l’Oceà Índic” i que encara continúa oberta: c/c núm. 2077-0009-97-6600000121, en Bancaixa.

La presentació del CD Valencians Solidaris ha comptat amb la preséncia dels presidents de les entitats impulsoras, a més de representants d’algunes de les agrupacions musicals protagonistes de la gravació.

Els CD es poden adquirir per mitjà de l'aportació de sis euros. Els socis interessats a col·laborar amb esta causa solidària poden posar-se en contacte amb la Secretaria de l'Econòmica, on poden efectuar la reserva i posterior retirada del CD i pagament del donatiu. (tfono 963919981).

Santiago L. del Agua
La Económica. Luces y Sombras