28 de Feber 2007.Cicle "Teritori i Paisatge". "L'accés motoritzat al medi natural". Taula redona

D. José Almerich, D Xavier Campillo y D. Eduard Rojas

Invitació,  ací.

Resum gràfic.

  1. Els ponents de la taula redona amb el Vice-Director de la Reial Societat Econòmica d'Amics del Pais, D. Manuel Portolés i D Carle Ferris, membre de la Comissió de Medi Ambient de l'Econòmica i moderador de la taula redona,  al claustre de l'Universitat de València . Ací.

  2. Els ponents de la taula redona en un moment de l'acte. Ací.

  3. El públic, va seguir les diferents intervencions dels ponents . Ací.

Referèncias de premsa.

  • El Mundo. En article inclòs en la seua edició del dia 24 de Març en fa una extensa referència als continguts desenvolupats en aquesta taula redona  en la que tres experts en conservació del paisatge analitzen l' impacte destructiu del tràfic motoritzat als espais naturals. Ací.

L'Econòmica, en col·laboració de bell nou amb el Centre Excursionista de València, dóna començament al II Cicle de “Territori i Paisatge” amb una taula redóna que tindrà lloc el día 28 de febrer,  davall el lema de:

“L'accés motoritzat al medi natural”

Participen els ponents:

D. José Manuel Almerich Iborra, geògraf i escriptor. El senyor Almerich és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, i autor d'una vintena de llibres dedicats al Patrimoni Cultural i Natural de la Comunitat Valenciana, així com guions per a documentals sobre temes relacionat amb la natura. En l'actualitat és Director de l'IVEN (Institut València d'Excursionisme i Natura, guia-organitzador d'activitats del Centre Excursionista de València i professor de l'Escola Valenciana d'Aire Lliure

D. Xavier Campillo i Basses, Doctor en Geografia i consultor en l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ARC de la Universitat de Barcelona

D. Eduard Rojas Briales, Degà del Col·legi d'Enginyers de Montes, president de PROFOR a la Comunitat Valenciana i membre de la Comissió de Medi Ambient de la RSEAP.

La taula redona ha estat moderada pel Sr. Carles Ferrís i Gil, membre de la Comissió de Medi Ambient de la RSEAP

L'acte ha tingut lloc a l'Aula Magna de la Universitat de València,  C/Universitat, 2 (C/La Nave, 2), a les 19,30 hores. 

Santiago L. del Agua
La Económica. Luces y Sombras