29 de gener. Conferència "El reconeixement dels drets dels animals no humans. Reflex jurídic d'una societat ètica"

Convocatòria. (castellano) (valencià)

Galeria de fotos

Presentació.

En la conferència que organitza la Societat Econòmica d'Amics del País de València “El reconeixement dels drets dels animals no humans. Reflex jurídic d'una societat ètica”; a la que, com el seu títol indica, la Sra. Laura Favières Català tracta de contextualitzar l'univers de relacions que el ser humà pot establir amb la resta del món animal, des de l'assumpció d'una sèrie d'autoexigències ètiques capaces de generar drets en eixe món animal, en els seus diferents àmbits, i les conseqüències i plantejaments de caràcter jurídic legal que això comporta, l'Econòmica oferix per al debat a socis, amics i ciutadans en general elements de reflexió sobre la naturalesa de les pròpies societats humanes.

 

Ponent.

La Senyora Laura Favières Català és Tècnic d'Administració General i exmagistrada suplent de l'Audiéncia Provincial de València i Vocal de la Secció de Dret Animal del ICAV de València.

 

Presenta el conferenciant el Sr. Joan Antoni Llinares i Gómez. Director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana. Soci de la Societat Econòmica d'Amics del País de València.

 

La conferència se celebra al Saló d'Actes del Conservatori Professional de Música de València, Edifici Històric a la Plaça de Sant Esteve 3, a les 19 hores

 

Santiago L. del Agua

L'Econòmica. Llums i Ombres