23 Març. Encontre de les Juntes de Govern de RSEAP i Consell Valencià de Cultura

Resumen gráfico:

  1. El President del Consell Valencià de Cultura, D. Santiago Grisolía i el Director de l'Econòmica, D. Francisco Oltra. Ací.

  2. El Vice Director de l'Econòmica, D. Manuel Porte'ls, fa entrega al President del CVC, d'algun dels últims exemplars del fons editorial de la nostra Societat. Ací.

  3. Un moment de la reunió en què l'Econòmica va estar representada per un nombrós grup de membres de la seua Junta de Govern. Ací

  4. Els membres de l'Econòmica amb el President del Consell Valencià de Cultura. Ací

A invitació del Consell Valencià de Cultura, institució que presidix el científic valencià i soci d'esta Societat Econòmica d'Amics del País, D. Santiago Grisolía (que, al seu torn, recentment va visitar la seu nostra Societat - veure ací-), ha tingut lloc una trobada entre membres de la Junta de Govern de les respectives entitats en què s'han intercanviat entranyables paraules de reconeixement mutu, així com sobre el paper que desenvolupa una societat, amb 230 anys d'història com l'Econòmica, que treballa des de la més àmplia perspectiva del coneixement, en i per a la València d'este segle XXI.