13 Desembre. Assemblea General de Socis de la RSEAP.

Ordre del dia,  ací.

Referèncias de Premsa.

  1. Levante - El Mercantil Valenciano. Arreplega referència de la Junta General Ordinària de Socis de la RSEAP. Ací.

Resum gràfic.

  1. La Mesa de l'Assemblea presidida pel Director de la RSEAP. Ací.

  2. Un altre moment de la Assemblea de l'Econòmica. Ací.

Documents.

  • Paraules del Director,  a l'Assemblea General de la RSEAP. Ací.


Ressenya.

El dia 13 de desembre ha tingut lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis de la Reial Societat Econòmica d'Amics del País de València.
La mesa de l'Assemblea, presidida pel Director, D. Francisco Oltra, va estar formada pel Vice Director Primer, D. Manuel Portolés, el Secretari General, D. José Asensio, i el Vice Secretari D. Santiago del Agua i en les successives intervencions es va informar de les activitats desenrotllades per la RSEAP durant el Curs que ara es tanca, de les quals, així com de les resolucions més importants de la seua Junta de Govern, va donar compte el Secretari General, mentres el Vice Director va informar de l'estat de les relacions institucionals de l'Econòmica així com de la transcendència de moltes de les activitats ressenyades, en tant que el Vice Secretari ho va fer sobre el paper que està jugant la Web de l'Econòmica com a base de dades i suport neuràlgic de comunicació de les dites activitats.
El director, en la seua intervenció -que es pot consultar en l'apartat "Documents"-, va ressaltar la fidelitat de la nostra Societat als principis il·lustrats que van informar la seua creació, fa ja 231 anys, per a aconseguir una societat de progrés, assentada sobre els valors de la tolerància, el respecte, la llibertat i l'afany de superació intel·lectual, la qual cosa està sent plenament reconeguda per la societat civil valenciana, com posa en evidència les nombroses personalitats de l'empresa, la cultura i les institucions valencianes que han acceptat la invitació per a participar en les activitats de l'Econòmica, o els acords de col·laboració establits amb diverses entitats i institucions, com els subscrits amb les cinc universitats públiques de la nostra Comunitat.
La reunió, que se celebrà a la "Sala Ausiàs March" del Centre Cultural Bancaixa va comptar amb una important presència de socis.

Santiago L. del Agua
L' Econòmica. Llums i Ombres