6 de novembre. Conferència. "La ciutat de València com a pol d'atracció per a empreses i inversors", "El model de Caixa Popular" i "Factors dinamitzadors de la Comunitat Valenciana com a plaça financera"

Convocatòria. (castellano) (valencià) 

Galeria d'Imatges

 


Presentació.


La Fundació d'Estudis Borsaris i Financers, que és una entitat sense ànim de lucre orientada com a fòrum de trobada, entre les seues activitats principals, a la difusió de la cultura borsària i financera i la promoció de València com a plaça financera, i en les deliberacions del patronat de la qual fundació participa la Real Societat Econòmica d'Amics del País de València com a membre. En esta ocasió, s'inicia una nova forma de col•laboració entre ambdues entitats, el dia 6 de novembre s'ofereix a socis, amics i ciutadans en general una conferència col•loqui sobre la qual s'obrirà l'habitual fòrum d'anàlisi i debat.

 

Ponents.

Sra. Pilar Bernabé García, Regidora de l'àrea de Desenvolupament Innovador del Sectors Económics i Ocupació, del Excmo. Ajuntament de València, que parlarà sobre "La ciutat de València com a pol d'atracció per a empñresses i inversors"

Sr. Francsixco Alós Alabajos, Director de Relacions Institucionals i RSE de Caixa Popular, que paralarà sobre "El model de Caixa Popular"

Sra. Isabel Giménez Zuriaga, Directora de la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers, que parlarà sobre "Factors dinamitzadors de la Comunitat Valenciana com a plaça financera"

 

Modera la Taula el Sr. Vicent Cebolla i Rosell Director de la Reial Societat Econòmica d'Amics del Pais de València.

 

La conferència se celebra al Saló d'Actes del Conservatori Professional de Música de València, Edifici Històric a la Plaça de Sant Esteve 3, a les 19 hores.

 

Santiago L. del Agua
L'Econòmica. Llums i Ombres