Loading . . .

Llançament de la nova campanya «Llegir en valencià»

«Llegir en valencià, els nostres parcs naturals» és un homenatge a alguns dels parcs naturals més singulars del nostre territori. De la mà d’onze autors i autores valencians descobrirem els secrets que amaguen Penyagolosa, l’Albufera, les Salines de Santa Pola, el Túria, el Penyal d’Ifac, les Gorges del Cabriol, el Montgó, la Serra de la Calderona, la Font Roja, la Pobla de Sant Miquel i les Illes Columbretes.


«Llegir en valencià» és l’única campanya d’animació lectora que, des de fa més de quinze anys, fomenta la lectura en la nostra llengua, la cultura i dona a conéixer els costums i les tradicions del poble valencià amb l’edició d’una col·lecció de llibres que es distribueixen amb els diaris Levante-EMV i Información pel preu simbòlic d’1 euro.

Previous post Conveni entre l’Ajuntament de València i la RSEAPV
Next post 20 d’octubre. Conferència ” El descobriment de la tomba de Marco Venerio a Pompeia”